Zoekmachine

De zoekmachine van Site Optimizer kan in rap tempo honderden treffers met uitgebreide context, in tabbladen en op categorie geordend, weergeven.

Zoekmachine

Site Optimizer werkt geheel automatisch een MySQL-database bij met de teksten van pagina's, zodra die worden toegevoegd of bijgewerkt. Deze database gebruikt wanneer de zoekmachine de site doorzoekt.

Extra tabbladen

De standaard zoekopdrachten doorheen de pagina's van de site kunnen worden uitgebreid met extra tabbladen, waarin tegelijkertijd met zo'n zoekopdracht de resultaten worden gepresenteerd van diezelfde zoekopdracht in een specifieke database-tabel. Dat zou bijv. een tabel met citaten kunnen zijn, of een tabel met boektitels en hun beschrijvingen, enzovoort. Op die manier worden in feite categorie├źn aangebracht in de zoekresultaten. De resultaten worden op relevantie geordend.

Stand-alone of met Site Optimizer

Deze zoekmachine inbegrepen in het abonnement van Site Optimizer. Daarnaast kan de zoekmachine als standalone aangeschaft worden. Om de zoekresultaten in tabbladen op categorie te ordenen zullen er specifieke queries per categorie nodig zijn; dat vergt dus maatwerk. Ook de lay-out zal, vanwege de technische mogelijkheden van deze zoekmachine, meer werk vergen. Maar dan heb je ook iets heel bijzonders in handen.

Live voorbeeld

Zie hier een live voorbeeld van de zoekmachine.